- 1403/12/20 فیلم| دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان به پویش «نه_به_تصادف» پیوست
- 1403/12/19 توسعه زیرساختها و ارتقای نظام سلامت، دستاورد دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی یک سال اخیر
- 1403/12/18 تاکید بر توسعه مشارکت و نظارت بر طرحهای خیرساز
- 1403/12/18 نشست مشترک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی
انتقال بیمار اهل تالش توسط اورژانس هوایی گیلان
بیمار ۲۹ساله اهل تالش با یک پرواز به رشت منتقل شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)؛ اورژانس هوایی گیلان، با یک سورتی پرواز، مصدوم ناشی از سقوط را به رشت با موفقیت منتقل کرد.
در این سورتی پرواز خانم ۲۹ساله اهل شهرستان تالش که در اثر سقوط در سطح غیر همتراز، دچار ضربات متعدد (مولتی پل تروما) شده بود، از بیمارستان شهید نورانی تالش، جهت مراقبت و اقدامات درمانی پیشرفته به رشت، منتقل شد.
شایان ذکر است؛ اورژانس هوای گیلان در شهریور ماه ۱۳۹۸ افتتاح و با ارائه خدمات پزشکی در سریعترین زمان ممکن وظیفه انتقال بیماران و مصدومین را از مناطق دور و صعب العبور، به عهده دارد.
نظر دهید